19 / 100

Značka CAT

NOVÝ ŠTANDARD

V NÁRADÍ

Cat® vyvinul novú generáciu náradia. Vojenská oceľ s patentovanými pokročilými vlastnosťami – nový štandard náradia.

Nová produktová rada CAT tools nesie v sebe odkaz spoločnosti Cartepillar použitím robustných materiálov v kombinácii s praktickými inováciami a ergonomickým dizajnom.

Vyvinuté od základov

CAT nie je len značkou existujúceho náradia, ale dáva svoje meno novej, od základov vyvinutej rade výrobkov. Tie v sebe zosobňujú špičkové vlastnosti a sú testované so zreteľom na požiadavky používateľov.

Výsledkom je trvanlivá rada produktov navrhnutých tak, aby prekonali všetky očakávania. Nie je to len náradie, ktoré potrebujete, je to náradie, ktoré jednoducho chcete.

Obchodné aktivity spoločnosti CAT®

podpora povedomia

Spoločnosť Cat® takmer každodenne posilňuje svoju značku u spotrebiteľov.
Žiadna iná spoločnosť v tejto branži sa nenáchádza v Top 100, ale CAT áno – znova, opäť a znova.

28. miesto pre najobdivovanejšiu spoločnosť – Fortune
57. najhodnotnejšia značka sveta – Forbes
61. najlepšia globálna značka – Interbrand

V kategórii, ktorá stagnovala, sa CAT podarilo zvýšiť ziskové marže.

Ako?

Ponukou vysoko kvalitných a najlepších produktov vo svojej triede. Produktov, ktoré neustále prekračujú očakávania spotrebiteľov v tom, čo znamená byť súčasťou značky CAT.

SVET

AKTÍVNYCH PRODUKTOV

Active Products (AP) je už viac ako desať rokov lídrom v oblasti inovatívneho dizajnu produktov, vývoja a dodávania pre značky a maloobchodníkov. Profesionáli v AP boli zodpovední za vytváranie a realizáciu programov vo viacerých kategóriách vo všetkých veľkých maloobchodných predajniach po celom svete.

Spoločnosť AP bola vybraná ako špecializovaný vývojový partner pre Cat Tools a vyvinula obchodný model v koordinácii so svojimi schopnosťami a skúsenosťami, aby zabezpečila úspech radu Cat Tools.

Venované úspechu CAT

channelicon

Žiadne konflikty kanálov, značiek alebo sietí

penicon

Základný vývoj produktov a dizajn

charticon

Model štíhleho podnikania pre maximálnu hodnotu

STRATÉGIA AKTÍVNYCH PRODUKTOV

AP využíva princípy Design-to-Value s najnovšími poznatkami spotrebiteľov a základnými maloobchodnými trendmi, aby sa zabezpečilo, že rad produktov Cat je navrhnutý s ohľadom na koncového používateľa značky. Prostredníctvom špičkovej komunikačnej technológie AP ponúka priamu komunikáciu a spätnú väzbu od spotrebiteľov.

Active Products je tým najlepším partnerom, ktorý dokáže pochopiť globálnu značku, dizajn produktu „Plus One“, kvalitu a výkon. AP ponúka výnimočné skúsenosti v kategórii, výrobné kapacity a zákaznícku a spotrebiteľskú online podporu.

roboticon

Rozsiahle výrobné a kvalitné zdroje

capicon

Experti v priemysle

carticon

Retail and Distribution Expertise